L'Audiència 'nacional' encausa dos catalans per dur fotos de les preses

L'Audiència 'nacional' encausa dos catalans per dur fotos de les preses

 

Marxes de torxes arreu dels Països Catalans segueixen reclamant la llibertat de la Marina i la Lola per Nadal.

Notícia publicada per L’Accent.cat

 

Nombroses localitats dels Països Catalans han celebrat marxes de torxes per reclamar la llibertat de les presoneres polítiques catalanes Lola i Marina. Barcelona, València, Castelló, Manresa, Lleida, Molins de Rei, Sabadell, Granollers, Cardedeu, Vilafranca del Penedès i Terrassa van ser escenari de les mobilitacions solidària,  a Vilanova i la Geltrú s’han penjat pancantes per tot el poble i a Palma s’ha fet un mural.

 

L’Audièncuia ‘nacional’ encausa dos joves catalans per dur fotos de les preses

Enguany Rescat també ha denunciat la criminalització dels solidaris amb les preses, dos dels quals que seran jutjats per l’Audiència ‘nacional’ espanyola, tribunal especial per a la persecució política. El passat 11 de setembre, la manifestació de l’Esquerra Independentista va acabar al Fossar. Allà, després dels parlaments, van pujar en Ferran Blasi i el Gregori Saavedra, de la colla bastonera de Gràcia Cop a Cop, i ho van fer portant les fotos de la La Marina i la Lola. Dos mesos després, aquests companys han rebut una citació de l’Audiència ‘Nacional’ per anar a declarar a la Ciutat de la Justícia el proper 23 de gener del 2013 acusats d’ ” enaltiment del terrorisme”. Rescat ha afirmat que “La por mai serà un antídot contra el nostre respecte, el nostre amor i la nostra admiració a les persones que decideixen lluitar i rebelar-se contra l’ordre imposat, després de tot som el que fem per canviar el món i la vida que ens estan robant. I evidentment, la por mai ens farà canviar les nostres passes”.


El proper 23 de gener, el col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes convocarà una concentració davant de la Ciutat de la Justícia a les 11 hores del matí.

 

+ info: www.amnistiarescat.cat

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM