Congrés Internacional Contra la Repressió

Congrés Internacional Contra la Repressió

 

Els dies 6 i 7 de desembre va tenir lloc a Madrid el Congrés Internacional contra la repressió, organitzat per Igualdad Animal i Unidos Contra la Represión. Al llarg d’aquests dos dies ponents de diferents parts del món i de diferents lluites van aportar les seves experiències i conclusions respecte de la repressió i les diferents formes en què aquesta es manifesta.


Des de Madrid, Pablo Iglesias va parlar de l’estratègia policial a la manifestació contra el G8 a Gènova, Martxelo Otamendi va explicar el cas Egunkaria posant molt èmfasi amb tot allò que envolta la tortura; en aquesta mateixa línia Andrés Garcia des de la Coordinadora Catalana per  ala prevenció i denúncia de la tortura. També es va parlar de la nova reforma del Codi Penal, en l’àmbit de l’activisme i el ciber-activisme en una de les ponències de la mà de l’advocat Carlos Garcia Almeida.

 

El conflicte palestí i el conflicte siri també van tenir cabuda en aquests dos dies de congrés, així com les experiències de la lluita animalista a Àustria i Estats Units, el cas Wikileaks o la violència institucional exercida contra les dones. El congrés va acabar amb tres taules rodones, que tancaven amb els tres temes bàsics que es van tractar: l’àmbit periodístic, l’àmbit jurídic i l’activisme davant la repressió.

 

Aquestes ponències, en els següents  dies es penjaran a la xarxa, ho podreu trobar a l’enllaç que hi ha a continuació:

http://www.congresocontralarepresion.org/videos-del-congreso-contra-la-represion.php

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM