Subhasta solidària per a les encausades de Felanitx del cas Coso

Subhasta solidària per a les encausades de Felanitx del cas Coso

 

Les 12 veïnes d’aquesta vila mallorquina que han rebut multes de fins a 5.000 €, amb la via penal encara oberta, donen un nou cop d’efecte aquest Nadal. El dia 22, més concretament, tindrà lloc a Porreres la subhasta solidària d’obres d’art de diferents artistes de renom com Marc Peris o Miquel Barceló entre molts altres.


L’exposició de les obres es pot contemplar a Felanitx, al carrer Zavellà, núm. 3 de les 11 a les dues del migdia i de les cinc a les vuit d’horabaixa. Però malauradament l’Ajuntament ha posat totes les traves possibles per poder realitzar la subhasta al mateix poble així que el dissabte 22, tindrà lloc aquesta a Porreres, al seu auditori.


Tothom és benvingut a la subhasta. Per participar-hi només cal assistència i una vegada allà se us atorgarà un número identificatiu per si voleu adquirir qualque obra.

 

La subhasta serà presentada per l’actriu Margalida Grimalt i l’actor Miquel Gelabert. Hi haurà un descans amb un petit refrigeri a mitjan subhasta.

 

Anirem presentant les obres una a una i en funció del seu preu de sortida les puges seran d’una determinada quantiat (de 10 euros en 10 euros, de 50 en 50, de 100 en 100, etc.)

 

Per a fer-ne difusió o obtenir més informació podeu consultar el nostre facebook, twitter i correu electrònic: subhastacossofelanitx@gmail.com

 

Més informació al blog de la subhasta: http://subhastacossofelanitx.wordpress.com/

I al facebook de Felanitx en moviment: http://www.facebook.com/pages/Felanitx-en-Moviment-FEM/262919607113469?ref=ts&fref=ts

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM