Jutgen a 6 persones a València per la vaga general de l’any passat.

Jutgen a 6 persones a València per la vaga general de l’any passat.

Hui a les 10:20 tindrà lloc un judici de faltes a la Ciutat de la Justícia de València per presumptes danys a immobiliàries i entitats bancàries que asseurà a la banqueta dels acusats a 6 persones identificades a Benimaclet durant la matinada del 29 de març, data de l’anterior Vaga General convocada a l’Estat Espanyol.

Es dona la circumstància que el judici, que en principi tenia data assignada anteriorment, s’ha traslladat al 20 de novembre, pocs dies després de la vaga general del 14N. En ambdues dates s’ha fet evident l’augment de la repressió per part de l’aparell judicial i policial, especialment contra els vaguistes i piquets que han mostrat una resposta al carrer enfront dels causants de l’actual crisi econòmica i el sistema capitalista.

Aquest judici suposa un nou capítol per intentar aturar, de manera judicial i econòmica, la creixent indignació de la ciutadania, que, cada cop més, fa evident el conflicte existent amb els bancs i els negocis fraudulents que omplin els nostres carrers.

Des d’Alerta Solidària, volem donar suport a les 6 persones jutjades, amb l’ànim que puguen resultar absoltes d’aquest judici polític, que busca condemnar la dissidència i la indignació contra el capitalisme, un sistema que empara i defèn als bancs, autèntics culpables de l’estafa anomenada crisi.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM