Judici polític en plena Vaga a Tortosa

Judici polític en plena Vaga a Tortosa

 

Avui 14 de novembre, dia de la Vaga General, el militant d’Arran Terres de l’Ebre, Dennís Colomé, ha hagut d’anar a jutjats, per celebrar un judici de faltes, com a imputat, per una suposada falta de respecte a l’autoritat.

 

Els fets van ocórrer el passat 11 d’octubre a la nit (abans de la diada espanyolista i feixista de la Hispanidad) quan una patrulla del cos dels Mossos d’Esquadra va aturar, sense cap mena d’explicació, un cotxe amb quatre militants d’Arran “per haver realitzat maniobres sospitoses”, és a dir, parar el cotxe en un semàfor roig. Durant la identificació Dennís va demanar reiteradament un tracte més respectuós, i que se l’informés del motiu pel qual els havien aturat, així com el fet pel qual els estaven identificant, escorcollant i insultant. Per aquest motiu, els Mossos d’Esquadra el van denunciar per falta de respecte.

 

Malgrat haver sol·licitat la suspensió del judici per ser dia de Vaga General, el jutge JUAN ANTONIO SÁNCHEZ ROMO del Jutjat d’instrucció nún. 4 de Tortosa, es va negar a la suspensió del mateix, obviant el dret a fer vaga, obligant al Dennís a celebrar el judici.

 

El Ministeri Fiscal, malgrat les reiterades contradiccions en l’atestat dels Mossos d’Esquadra, i de la manca de coherència entre els fets denunciats i el procediment obert, ha sol·licitat una multa de 20 dies a raó de 12 euros. La sentència serà comunicada en els propers dies.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM