Marxes arreu dels Països Catalans amb diversos detinguts a les comissaries

Marxes arreu dels Països Catalans amb diversos detinguts a les comissaries

 

Amb en Marcel, militant d’Endavant, a la comissaria de s’Escorxador de Palma, tres companys declarant a la comissaria dels Mossos de Tarragona, amb l’Omar, membre d’Arran a la comissaria de Sapadors a València… i amb 24 persones detingudes més durant el dia d’avui, les marxes anticapitalistes on participa l’Esquerra Independentista avancen arreu del país.

 

El fort cop al cap rebut pel Mateu, d’un agent del Cuerpo Nacional de Policia, a Palma, Mallorca

 

A més d’aquest total de 27 persones detingudes, 6 més han estat imputades i presumiblement 30 més ho seran en els propers dies. La xifra repressiva superarà en escreix les 50 persones afectades.

 

Cal recordar les persones ferides. De les quals destaquem en Mateu, del SEPC, amb sis punts de sutura al cap per colps de la Policia Nacional en les càrregues de Palma. I també el nen de 13 anys, de Tarragona, ferit per agents dels Mossos en una càrrega polèmica per l’intent de manipulació informativa dels serveis d’informació de la policia catalana i que el portal de notícies del 3/24 havia secundat. En roda de premsa, a les cinc de la tarda, a la plaça de la Font de Tarragona, col·lectius socials i polítics com la CUP han denunciat l’agressió dels Mossos i la manipulació informativa, fet que ha provocat la rectificació del canal 3/24. Sigui com sigui, tan per l’agressió del mallorquí com del nen tarragoní, presentarem en els propers dies les corresponents denúncies penals.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM