Tensió als carrers de Tarragona, Palma i València

Tensió als carrers de Tarragona, Palma i València

 

El nombre de persones identificades, detingudes, ferides… va en augment a mesura que els ànims s’escalfen per la pressió policial.

 

Als carrers de Tarragona els Mossos d’Esquadra han identificat quatre estudiants a primera hora del matí i des d’aleshores no han deixat d’assetjar diferents grups de piquets. Quan passaven pocs minuts de les dotze, han realitzat una forta càrrega que ha causat lesions a un nen de tretze anys. Aquest, i una altra veïna de Tarragona estan sent ateses a l’hospital. Fruit de la mateixa càrrega, els Mossos han dut a comissaria a tres companys, on els han identificat, imputat i citats a declarar aquesta mateixa tarda. Front això, la CUP ha convocat una roda de premsa a les cinc de la tara a la plaça de la Font.

 

Als carrers de Palma la Policia Nacional ha practicat tres càrregues al centre de la ciutat. Amb diversos identificats, per agents d’uniforme i de paisà, la darrera càrrega s’ha acabat amb la detenció d’un company d’Endavant, Marcel Pich, i amb l’hospitalització d’un membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

 

Als carrers de València la tensió s’ha desplaçat de les facultats de Tarongers i Vivers (on hi ha hagut dues persones detingudes més) cap al centre de la ciutat. De la comissaria de Sapadors comencen a sortir els primers dels detinguts del matí.

 

Balanç provisional a les 14 hores de Vaga:

Llista de persones detingudes: València (17), Barcelona (5), Palma (1).

Imputats, no detinguts: 6 (3 a Terrassa i 3 a Tarragona). Possibles imputats més: 27.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM