Els Mossos d’Esquadra mantenen segrestat el Casal Popular de Gràcia

Els Mossos d’Esquadra mantenen segrestat el Casal Popular de Gràcia

L’Assemblea de Joves de Gràcia ha convocat una manifestació en resposta a l’atac de la matinada del dimecres al Casal Popular, així com a l’actuació irregular de la policia en registrar i impedir l’entrada al local des d’aleshores.

Divendres 30 de març a les 20h a la plaça del Diamant

La matinada de dimecres, uns desconeguts van llençar artefactes incendiaris contra el Casal Popular, seu de l’Assemblea de Joves de Gràcia, situat al carrer Ros de Olano amb Torrent de l’Olla. En pocs minuts, i després de l’actuació dels bombers, agents dels Mossos d’Esquadra van prendre possessió de l’edifici fixant-hi una dotació permanent de dos policies que en cobreixen l’entrada les 24 hores del dia.

Active Image

En aquests moments, i passats gairebé dos dies, la situació és de “desallotjament de facto”, ja que cal recordar que el Casal és un espai okupat, alliberat per a la dinàmica vida associativa del barri. Els Mossos d’Esquadra han sapigut aprofitar molt bé l’ocasió, encara no sabem per qui provocada, i estan buscant les argúcies legals per a fer-ne fora definitvament els qui han estat gestionant l’espai des de fa més de 5 anys.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM