Celebrats els primers judicis contra vaguistes del 29M

Celebrats els primers judicis contra vaguistes del 29M

Aquest matí s’han realitzat els primers judicis de faltes contra quatre vaguistes imputades a la vaga general del 29M.

 

El primer judici, contra estudiants de la Universitat de València, un d’ells membre del SEPC, ha tirat endavant malgrat l’advocada de la defensa no s’ha pogut presentar per malaltia. Malgrat les al·legacions fetes, el judici de faltes, en el que s’acusava als tres estudiants de vàries pintades, ha quedat vist per sentència a l’espera de sentència.

 

En el segon judic, en David, veí de Santa Coloma de Gramenet, ha estat jutjat acusat de sabotejar dues entitats bancàries. Les entitats bancàries no s’han personat però si els dos agents de la policia municipal que el van detenir. Finalment el judici ha quedat també vist per sentència. La fiscalia ha demanat una condemna de 90€ de multa per danys a l’entitat bancària del Banc Santander. Per altra banda, la defensa ha demanat l’absolució, al·legant les contradiccions de la policia municipal i que els fets no havien quedat provats. El proper 3 d’octubre, es sabrà la sentència d’aquest judici.

 

En ambdós judicis s’han realitzat concentracions solidàries en les que s’han aplegat desenes de persones mostrant la seva solidaritat amb els represaliats.

 

Comencen doncs els primers judicis contra les vaguistes que es van mobilitzar el 29M; el més d’un centenar de persones detingudes més d’altres d’identificades, hauran d’anar passant ara per les instàncies judicials, una nova cara de la mateixa moneda, que pretén se’ns dubte escarmentar qualsevol tipus de mobilització o dissidència.

 

Coratge, persistència i solidaritat i la repressió només farà que fer-nos més fortes!

 

judicigramenet19set2012

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM