Jutgen als solidaris amb Núria Pòrtules per una acció de suport

Jutgen als solidaris amb Núria Pòrtules per una acció de suport

Dues companyes gironines seran jutjatdes el proper 24 de setembre per una acció de suport que demanava la llibertat de Núria Pòrtules detinguda pels Mossos d’Esquadra, empresonada preventivament i finalment absolta. Tot seguit podeu llegir el comunicat del grup de suport:

 

5 anys de presó per  atemptat a l’autoritat

Arran d’una encadenada a la subdelegació del govern en el marc de les setmanes d’acció en solidaritat amb la nostra companya Núria, dues companyes s’enfronten a un judici per atemptat a l’autoritat reclamant-los-hi 4 anys i 8 mesos de presó i una multa de 4750€ per lesions a la policia.

Aquest 24 de setembre serà la tercera vegada que ens hem de presentar per aquests fets a judici perquè de forma reiterada han  anul•lat els anteriors, la primera vegada no van visualitzar les probes que ells mateixos havien presentat i  la segona vegada no s’ajustava a la seva conveniència.

Volem denunciar l’ús de l’aparell judicial com a justificació de les agressions per part de la policia així com la persecució que exerceixen contra aquelles que alcen la veu en contra seva.

Per aquests fets volem mostrar tot el nostre suport a les nostres companyes i tot el rebuig més ferm al procés jurídico-politic actual.

Fem una crida a la solidaritat aquest dilluns 24 de setembre a les 9:00h. als jutjats

Ara, més que mai, pel context polític que ens toca viure, la lluita és l’únic camí.
nurialliure.blogspot.com

 

cartell_5_ANYS_PRESO_24_set_2012

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM