Fi de l’arrest domiciliari per haver retirat simbologia feixista a Lleida

Fi de l’arrest domiciliari per haver retirat simbologia feixista a Lleida

Comunicat de l'Assemblea de Joves de Lleida – CAJEI

Aquest diumenge ha finalitzat l’arrest domiciliari pel jove solidari amb la campanya ciutadana per la retirada dels símbols feixistes de Lleida.  

Des de feia cinc diumenges un jove militant de l'AJLL estava arrestat a casa seva condemnat pels jutjats de Lleida arran que La Paeria és presentes com acusació per haver pintat el monòlit feixista de la Plaça Cervantes.  

Active Image

L'Assemblea de Joves ha convocat durant els 5 diumenges jornades de Lluita en contra del símbols franquistes i s'han realitza't pintades i penjades de pancartes als monòlit, així com taules informatives. Un cop finalitza't aquest arrest animem a l'Ajuntament a que valori si ha suposat un "escarment" a la persona o al contrari, ha generat més accions de denúncia i s'han repetit els fets pels que el jove va ser condemnat. Els judicis i les posteriors condemnes polítiques han suposat i suposaran més accions, i des de l'AJLL ens reafirmem en aquesta línia, si els joves que participen en campanyes ciutadanes amb un ampli suport popular són reprimits, nosaltres respondrem per denunciar el caràcter autoritari de La Paeria.

Lleida, 25 de Març de 2007 

Assemblea de Joves de Lleida -Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM