El Consell de la Joventut de Barcelona prepara un col•loqui sobre desobediència civil

El Consell de la Joventut de Barcelona prepara un col•loqui sobre desobediència civil

Amb les companyes represaliades en la lluita per aturar el Pla Caufec (urbanització sobre la serra de Collserola), amb la projecció de diferents vídeos d’aquests activistes, les assistents debatran sobre la desobediència civil.

L’acte servirà també per presentar la campanya “ni muts ni a la gàbia” de solidaritat amb les 9 persones encausades per la lluita anti especulativa del Caufec i, en especial, en solidaritat amb 6 d’elles que afronten peticions d’elevades penes de presó.


Dijous 12 de juliol 

Pel·lícula: Mostra de videoactius i de desobediència 

Entitat promotora: Grup de suport “Ni muts ni a la gàbia”

Sinopsi: Petita mostra de diferents vídeos curts on apareixen lluites de diversos col•lectius que utilitzen la desobediència civil com a mètode per resistir a les imposicions del poder: atemptats a la vida, dignitat i necessitats bàsiques de les persones, animals o medi ambient. Enllaçat amb un petit documental sobre les mobilitzacions dutes a terme per la Plataforma “No al Pla Caufec” – Pla urbanístic de gran magnitud que afecta majoritàriament terrenys d’Esplugues de Llobregat – i les seves accions que posteriorment s’han acabat traduint en dos processos judicials que poden comportar penes de presó per a 6 de les 9 persones imputades.

Totes les projeccions es realitzen a les 21h a l’Espai Jove la Fontana. Entrada Gratuïta Carrer Gran de Gràcia num 190 <M> Fontana

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM