Audiència per a Mumia Abu-Jamal, per al 17 de maig

Audiència per a Mumia Abu-Jamal, per al 17 de maig

Fa més d’una any que s’espera la celebració d’aquesta vista en un tribunal d’apel·lacions de Filadèlfia.

En aquest, el pres polític, empresonat des de fa 25 anys, argumentarà les violacions dels seus drets constitucionals comesos en el seu cas. De perdre aquesta oportunitat, de ser desestimada la seva apel·lació, se li fixaria nova data per a l’execució o la commutació a cadena perpètua. Aquest cas, símbol internacional de la lluita contra el racisme sistèmic als Estats Units d’Amèrica, enfronta el periodista negre a la cadira elèctrica per la mort d’un policia blanc ja fa gairebé 30 anys. 

Active Image

Per tal de donar suport a en Mumia, i frenar la campanya mediàtica i de pressió contrària encapçalada per una germandat de policies feixistes, hi ha previst a Filadèlfia la realització d’una manifestació el mateix 17 de maig. accions solidàries el 24 d’abril, dia en que en Mumia fa 53 anys i altres actes com un concert a Nova York. 

Fem una crida a la solidaritat internacional, trencant els murs que en separen d’un home que ha posat en entredit la justícia del país més poderós del món usant com a única arma els seus articles periodístics.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM