Un centenar de persones donen suport a les #4dePalma durant el judici

Un centenar de persones donen suport a les #4dePalma durant el judici

Avui han jutjats a les quatre independentistes encausades per participar de la diada l’any 2010. Estaven acusades de danys, desordres, ultratge a Espanya i atemptat a l’autoritat per exercir de servei d’ordre durant la manifestació de l’Esquerra Independentista.

 

Els fets van ocórrer durant la manifestació de la diada del 2010 quan després que es cremés una bandera espanyola diverses persones que miraven la manifestació des de fora va intentar agredir a manifestants. El servei d’ordre va intervenir per evitar enfrontaments. Per més informació cliqueu aquí.


A primera hora del matí, amb una concentració d’un centenar de persones i envoltats per una munió de mitjans de comunicació els #4dePalma han entrat als jutjats amb l’afirmació que “això només és un judici, demà la lluita per la independència i el socialisme continua”.

 

Les declaracions dels diversos policies així com dels testimonis de la fiscalia han mostrat molts dubtes i diverses contradiccions. La fiscalia ha fins hi tot presentat un informe pericial per una gorra de policia pel valor de 5,20€ i ha acusat als encausats d’un delicte de cooperació amb el delicte “d’ultraje a símbolos del Estado” i d’una “actitud pasiva delante de un delito i atentado a la policía”

 

Abans d’acabar el judici la defensa ha expressat que es tractava d’un judici polític, amb constants incongruències i contradiccions per part dels testimonis de l’acusació i ha demanat l’absolució per a les quatre encausades.

 

Endavant amb la lluita, absolució 4 de Palma!

judici4depalma

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM