Jutgen els 4 imputats pels alderulls de la Policia Nacional en la Diada de Palma 2010

Jutgen els 4 imputats pels alderulls de la Policia Nacional en la Diada de Palma 2010

Aquest dilluns, dia 18 de juny, tindrà lloc el judici als #4dePalma. Un nou judici polític contra quatre companys, dos d’ells militants d’Endavant (OSAN), que van repel·lir l’agressió feixista i policial a la manifestació de la Diada de l’any 2010.

CONCENTRACIÓ, DILLUNS 18 DE JUNY

9 HORES ALS JUTJATS DE VIA ALEMANYA

Davant aquesta situació, des d’Endavant (OSAN) i Alerta Solidària volem fer les següents consideracions:

– Que aquest judici arribi a tenir lloc és la mostra més clara i fefaent de la persecució policial i judicial que pateix l’Esquerra Independentista de Mallorca (EIM). L’expedient que acusa a les quatre persones no s’aguanta de cap manera, i si el cas ha seguit endavant ha estat només per motivacions polítiques.

– Les forces repressives espanyoles volen enviar un missatge a la creixent militància de l’EIM: aquelles persones que s’organitzin i lluitin per la independència i el socialisme seran perseguides i repressaliades, fins i tot amb amenaces de presó.

– Les 4 persones encausades estan amb més ànims i força que mai, i això ens anima a seguir defensant-les de valent, plantant cara fermament a la repressió i aquelles persones que la permeten, ja sigui activament o passiva. Que cap partit polític encara no s’hagi pronunciat a favor de 4 militants independentistes ens sembla vergonyós.

– A partir d’ara intensificarem la campanya de suport cap a aquestes 4 persones. Estam convençudes que aquest és un judici polític i la nostra força és al carrer, no als seus jutjats.

– És per això que demanam tot el suport i solidaritat possible. Ara ens calen més mans i cervells que mai; no només per aconseguir l’absolució d’aquestes militants, sinó per a continuar lluitant per la independència, el socialisme i la destrucció del patriarcat.

– Finalment, volem comunicar que el bloc de suport a aquestes persones ja està operatiu: http://absoluciomallorquins.wordpress.com/. Demanam que es faci la major difusió possible.

 

Sílvia, Robert, David i Guillem… ABSOLUCIÓ!! 

 

Endavant (OSAN) i Alerta Solidària.

Palma. Països Catalans.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM