En Rubén en llibertat! Clam per la #LlibertatAndreu

En Rubén en llibertat! Clam per la #LlibertatAndreu

Amb l’alegria pel retorn d’en Rubén a casa, difonem el comunicat fet des de les Terres de l’Ebre amb el compromís de reforçar la feina per l’alliberament de l’Andreu.

 


Rubén ja està en llibertat sense fiança, esperem que en els propers dies ho estigui Andreu. Continuen les mobilitzacions!

 

Rubén, un dels dos vaguites empresonats, ha estat alliberat aquesta tarda de la presó de Brians I 

 

El Grup de Suport de les Terres de l’Ebre espera que Andreu també sigui alliberat en els propers dies i anuncia que manté les mobilitzacions del cap de setmana, cal seguir denunciant l’empresonament injust dels dos joves, així com la deriva repressiva que s’està vivint al nostre país.  

 

Aquesta tarda el jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona ha decretat llibertat sense fiança per a Rubén, jove de Sants empresonat des de fa 10 dies a Brians I, juntament amb el jove tortosí. Actualment la causa està seguint el seu procés en dos jutjats diferents, per la qual cosa el recurs presentat per la defensa dels dos joves contra l’ordre d’empresonament no segueix el mateix ritme per al Rubén que per a l’Andreu. Esperem que en els propers dies el jutge també resolgui favorablement el recurs i Andreu sigui posat en llibertat. 

 

Tanmateix, des del Grup de Suport, volem anunciar que les mobilitzacions convocades per al cap de setmana a Tortosa i a altres llocs dels Països Catalans s’han de mantenir, per tal de denunciar l’empresonament injust que ha patit Rubén i que encara està patint Andreu, així com la deriva repressiva que s’està vivint al nostre país.  

 

Finalment, des del Grup de Suport volem fer arribar una forta abraçada al Rubén i a la seua família, així com a les seues companyes i companys.  

 

Ni retallades ni repressió!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM