Els carrers de Sants per la llibertat de Rubén i Andreu

Els carrers de Sants per la llibertat de Rubén i Andreu

 

Aquest matí (3 de juny), una manifestació convocada per l’Assemblea de Barri de Sants, i secundada per Alerta Solidària i Maulets, ha recorregut els carrers de Sants, des de la plaça Joan Peiró, passant per la cèntrica plaça de Sants, fins a acabar al Mercat d’Hostafrancs.

 

Prou retallades i prou repressió!

Els crits per la llibertat del Rubén i l’Andreu es van centrar en denunciar la desproporció de l’empresonament cautelar dels dos activistes. Es van assenyalar els culpables de la crisi. Els responsables polítics del saqueig que està patint el país i que amb l’excusa de la intervenció ens retallen drets i serveis. Reivindicar el paper actiu dels dos presos en la Vaga General, com a participants dels piquets organitzats des dels col·lectius de barri, va ser un altre dels punts destacats pels manifestants.

 

De l’Estació de Sants a la seu de Convergència i la seu del Districte

La manifestació va sortir cap a tres quarts d’una, amb unes set-centes persones, enfilant cap a la plaça de Sants. Amb l’absència d’agents i furgonetes dels Mossos d’Esquadra quedava clar que seria una manifestació tranquil·la. A la plaça de Sants, la manifestació girà cap a carretera, en direcció a la seu del Districite on es reclamà un posicionament del regidor, de CiU, en favor de la llibertat dels dos presos, Rubén i Andreu. En aquest punt ja es comptava vora el miler les persones agrupades en la manifestació.

 

A les portes del Districte, es va llegir el manifest del barri, per part d’un representant de les associacions veïnals i centres socials i populars. I d’aquí, es va anar a vorejar el mercat d’Hostafrancs, passant per la seu de Convergència i un cop acabada la volta es va desconvocar la manifestació.

 

Una delegació de familiars i amistats d’Andreu, vinguts des de Tortosa, van ser presents en tot moment, portant la pancarta inicial i donant suport a la lectura del manifest.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM