El CSA Can Vies clama per la llibertat dels seus dos companys

El CSA Can Vies clama per la llibertat dels seus dos companys

Reproduïm el comunicat de Can Vies contra l’empresonament del Rubén i l’Andreu, els dos membres d’aquest important centre social del barri de Sants.

 

Des de Can Vies exigint la Llibertat de Rubén i Andreu


Des del CSA Can Vies donem tot el nostre suport i solidaritat als nostres companys Andreu, Rubén i a totes les companyes que estan siguen víctimes de la repressió amb detencions i empresonaments arran dels fets de la vaga general del 29 de març.

 

No és casualitat que totes les persones detingudes siguin membres actius i militants dels moviments socials que lluiten dia a dia pels drets i llibertats en contra la violència intrínseca al sistema capitalista.

 

Aquestes detencions responen a una estratègia política amb el suport dels mitjans policials i de comunicació per tal de callar les veus d’aquelles que denuncien i que s’oposen a les injustícies.

 

És per això que fem una crida a la mobilització i a la solidaritat activa. No és moment de pors; és l’hora de prendre els carrers, plantar-los cara i recuperar les nostres vides. Exigim la llibertat de l’Andreu i en Rubén i la retirada dels càrrecs de totes les encausades.


LA SOLIDARITAT NO S’EMPRESONA, JUNTES HO PODEM TOT!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM