JUDICI CONTRA LES SANCIONS EN SOLIDARITAT AMB L'EUDALD.

JUDICI CONTRA LES SANCIONS EN SOLIDARITAT AMB L'EUDALD.

Aquest matí ha tingut lloc, al Jutjat Contenciós Administratiu nº 13 de Barcelona, el primer dels 14 judicis interposats des de l’Esquerra Independentista contra l’Ajuntament de Mataró, per les 14 sancions administratives de 300 euros cada una que els hi imposaren per participar en una concentració en solidaritat amb l’Eudald Calvo, detingut de forma irregular per part dels Mossos d’Esquadra.

 

L’Ajuntament de Mataró, malgrat el canvi de color polític que hi ha hagut a l’Ajuntament, actualment a mans de CiU, ha decidit seguir fins al final amb les 14 multes que imposaren de forma estratègica contra 14 companyes independentistes que mostraven el seu suport a l’Eudald Calvo i en rebuig i condemna per la detenció kafkiana duta a terme per part dels Mossos d’Esquadra.

 

Lluny de rectificar i retirar les 14 sancions que posaven de manifest la clara intencionalitat política de persecució a l’Esquerra Independentista per part dels Mossos d’Esquadra i de l’Ajuntament de Mataró, amb una acta aixecada per part dels Mossos d’Esquadra plena d’errors, i amb manifestacions com la identificació visual de les persones alhora d’aixecar l’acta, amb la falsificació que les sancionades no volien còpia de l’acta quan ni tant sols n’eren conscients perquè en cap moment foren ni identificades ni molt menys informades que s’aixecava la referida acta, l’Ajuntament de Mataró decideix fer un pas més i abans de retirar les sancions imposades de 300 euros, decideix continuar amb la cacera de bruixes i gastar-se més de 300 euros per procediment per tal de mantenir-se ferms amb la seva postura i intentar mostrar que no els hi tremola el pols a l’hora d’imposar sancions ja no només injustes sinó a més irregulars des de l’aixecament de l’acta de denúncia fins al propi procediment sancionador.

 

Els fets ocorregueren el 24 d’Agost de 2010 quan els Mossos d’Esquadra es presentaren a casa del militant independentista, requerint-lo urgentment a la comissaria on hi anà acompanyat d’un familiar. Des d’aquell moment i sense facilitar cap mena d’informació ni a familiars ni a l’advocat. Fruit d’aquesta detenció es produí una concentració davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró per exigir-ne la immediata llibertat.

Arrel d’aquesta concentració els Mossos d’Esquadra detingueren un menor que participava en aquella concentració pacífica, i paral·lelament s’obrí expedients sancionadors a 14 de les assistents a la concentració.

 

Des d’Alerta Solidària volem deixar ben clar que les sancions administratives no ens ofegaran, i seguirem combatent tota repressió, i que a l’Esquerra Independentista tampoc ens tremola el pols a l’hora d’assenyalar els culpables.

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM