Solidaritat contra les detencions d’escarni públic a Barcelona

Solidaritat contra les detencions d’escarni públic a Barcelona

 

HEM PERDUT LA POR!

SEGUIREM LLUITANT, PELS NOSTRES DRETS I LA LLIBERTAT DELS COMPANYS DETINGUTS


A una setmana de la clausura en silenci de la web de delació gràcies a l’efecte d’accions de dignitat d’alguns dels que hi apareixien i les divereses demandes interposades, el Departament d’Interior carrega amb ira. Acusacions d’associació il·lícita, integració a organització de criminals, desordres, danys i delicte contra l’exercici de drets fonamentals.

 

No és la primera vegada que Interior pretén actuar contra l’independentisme per la via de l’associació il·lícita. Així ho va intentar contra el moviment estudiantil, contra el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, i ara ho torna a provar. Aquell intent no va reeixir i ara insisteixen en equiparar vaguistes amb criminals. Elevar el delicte de danys i desordres al d’associació il·lícita per justificar mesures punitives com la presó.


 

Mesures dures que respondrem amb contundència. Amb la solidaritat dels qui donem la cara. Dels qui no ens amaguem d’organitzar-nos per la llibertat d’aquest poble, de l’opressió espanyola i francesa sí, però també per deslliurar-nos dels qui emparen el saqueig dels diners públics sense vergonya i sense obrir cap investigació de cap mena.

 

Sabem on són els vertaders delinqüents i quin sistema els protegeix. Nosaltres vàrem fer Vaga, a la nostra manera, i la tornarem a fer.

 

Solidaritat amb les companyes que lluiten!

Alerta Solidària

CAJEI (Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista)

Maulets (El jovent independentista i revolucionari)

SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans)

COS (Coordinadora Obrera Sindical)

MDT (Moviment de Defensa de la Terra)

Endavant – Organització Socialista d’Alliberament Nacional

CUP (Candidatura d’Unitat Popular)

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM