A Figueres, també denuncien la web d’Interior

A Figueres, també denuncien la web d’Interior

Aquest dimecres tindrà lloc a Figueres una roda de premsa organitzada per l’Assemblea Local de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) per donar suport a Roger Sabà, veí de l’Empordà i membre del sindicat COS (Coordinadora Obrera Sindical). I més enllà del suport al Roger, independentista que va interposar una demanda contra Interior per difondre imatges seves amb greus connotacions cap a la seva imatge i honor, posar en qüestió algunes intervencions desafortunades que s’han donat en mig del ple de l’Ajuntament.

 

CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA 

Dia: Dimecres 23 de maig 

Hora: 18:30h  

Lloc: Saló de plens de l’Ajuntament de Figueres 

 

 

Roger Sabà, membre de la CUP de Figueres, ha denunciat la conselleria d’Interior per vulneració de drets fonamentals. La demanda recull els mateixos arguments que la presentada per l’Associació Catalana de Drets Humans i es basa en la vulneració del dret a la imatge, a l’honor i la presumpció d’innocència.  

 

A la roda de premsa, i intervindran Joan Font, regidor de la CUP, Roger Sabà, membre de la CUP i del sindicat COS que ha denunciat la conselleria d’interior i, Benet Salellas, advocat que ha defensat en diferents ocasions activistes polítics i socials.

Contacte:  Pere Bosch 636019813

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM