CONTINUA LA REPRESSIÓ A LA PRIMAVERA VALENCIANA: comencen a arribar notificacions de sancions

CONTINUA LA REPRESSIÓ A LA PRIMAVERA VALENCIANA: comencen a arribar notificacions de sancions

Tres mesos després del clam popular que va viure València a l’anomenada Primavera Valenciana, veiem com l’onada repressiva continúa el seu camí, ara en forma de notificacions i propostes de sancions. Ja són diverses les persones que han començat a rebre aquestes notificacions, tant pels fets de la comissaria de Sapadors, on recordem que la policia segrestà a unes 150 persones durant vàries hores com també per diversos talls de trànsit del carrer Xàtiva, on també hi van haver identificades.

Les propostes de sanció inclouen acusacions de concentració il·legal, insults i resistència a la policia, fets catalogats com a infraccions greus.  Algunes d’elles presenten una proposta tancada en 300 euros i han arribat, a hores d’ara, tant a menors com majors d’edat, fet que pressuposa una massiva arribada de multes. A banda, hem de tindre en compte els nombrosos procediments oberts contra les detingudes durant eixes dos setmanes a València. De fet, fa poc més de dos setmanes que hi van haver declaracions de menors a la ciutat de la Justícia de València, on se’ls digué que demanaren perdó a les forces policials.

Davant d’aquesta nova prova de la progressiva pèrdua dels drets bàsics de manifestació i la campanya engegada per delegació de govern per tal de criminalitzar la resposta a l’onada repressiva que es va viure a la Primavera Valenciana, des d’Alerta Solidària fem una crida per tal de solidaritzar-mos amb tota la gent repressaliada amb properes mobilitzacions que us farem arribar.

Recordem que tenim un correu especial per si necessiteu assessorament jurídic sobre aquest cas, preguntes o alguna informació interessant. Escriviu al correu solidaritat.antirepressio.vlc@gmail.com

La repressió no ens aturarà!

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM