A judici el Casal Popular El Brot, de Montcada, denunciat pel PSC a l’Ajuntament

A judici el Casal Popular El Brot, de Montcada, denunciat pel PSC a l’Ajuntament

Aquest dimecres tindrà lloc una vista contra el Casal Popular el Brot instat per una denuncia de l’Ajuntament de Montcada i Reixac per falta de desordres públics i per no tenir assegurança de responsabilitat civil. Un clar abús d’un Ajuntament obsessionat en trobar la via judicial que sigui per silenciar el jovent del poble que ja du dos anys organitzant-se.

 

Adjuntem el comunicat que hem rebut de les companyes del Brot i un enllaç amb una entrevista:

http://www.lesaltresveus.cat/2012/05/entrevistem-al-casal-popular-el-brot.html

 

EL Casal Popular EL BROT ES QUEDA AL POBLE…TOT I QUE EL PSC-Montcada EL PORTI A JUDICI


En els darrers mesos l’Estat Policial està prenent més força que mai i és sabut per tots i totes que s’intenten reprimir tots aquells moviments que van contra l’statu quo. En l’àmbit municipal no podíem ser menys i l’Ajuntament de Montcada i Reixac està actuant, durament, contra les persones que estan implicades en tirar endavant el projecte del Casal Popular El Brot, que ha esdevingut, en els darrers dos anys, un important lloc de trobada d’entitats, associacions i de grups de persones amb inquietuds socials i culturals. Aquest espai autogestionat, mes rere mes, està rebent sancions administratives i requeriments inassequibles per un grup de persones que treballa sense ànim de lucre i amb la voluntat de fer de Montcada i Reixac un poble més ric socialment i cultural.


Volem que quedi clar que és molt greu que l’Equip de Govern no ajudi ni s’interessi per aquest espai ni per la gent del poble que hi treballa amb il·lusió i de forma altruista, però encara ho és més que permeti que s’enviï a judicis penals a les sòcies per incompliments de petits requisits, que a més estaven en tràmit i, actualment, ja tenim i imposi multes “ciutadanes” que no poden ser demostrades.


Recordem que posar pals a les rodes a l’activitat del Casal Popular El Brot és atemptar contra els Drets Humans reconeguts per la Constitució de lliure reunió i associació i el més important, contra la voluntat del propi poble montcadenc de pensar i créixer. Ja sabem que a les Administracions, en els temps que corren, només els interessa recaptar diners a costa dels moviments socials i potenciar els prohibicionismes mitjançant ordenances que vulneren, de manera directa, les lleis més fonamentals. Però també sabem que el que fan no són unes bones pràctiques de governança.


Cal recordar que l’Ajuntament i la policia local han de treballar pel poble, i no contra el poble.

Si ens toquen el Brot, ens toquen a totes!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM