Set persones més passen a disposició judicial després d’una nova remesa d’identificacions arran del 29M

Set persones més passen a disposició judicial després d’una nova remesa d’identificacions arran del 29M

 

Ahir al matí van anar a buscar als seus domicilis a set persones que haurien participat en la Vaga General. Segons la informació de la que disposem, dues d’aquestes persones serien de la CGT, una de les qual delegada i alhora membre dels Joves Llibertaris. També hi hauria una altra persona de la CNT i una més de l’Assemblea URV. Aquestes quatre primeres haurien estat identificades juntes durant els primers piquets. Pel que fa a les altres tres, no es coneix la seva identitat.

 

Notícia publicada a PobleViu.cat

 

Alguns d’ells han estat citat a declarar aquesta tarda a les sis als mateixos jutjats on van passar a disposició judicial els 13 ja imputats. Els càrrecs atribuïts aquest cop fan referència a desordres públics i contra la seguretat del trànsit.

 

Concentració en suport

Per tal d’estar informades i donar suport a les persones afectades, s’ha convocat una concentració a les 19h a l’estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova de Tarragona. Es demana màxima difusió i solidaritat. En total, doncs, si es compleixen les previsions, serien ja 20 les persones imputades a Tarragona, 1 per part de la Guàrdia Urbana i 19 per part dels Mossos d’Esquadra, dividits entre el mateix dia de la Vaga (1+6), l’endemà (4), el passat 19 d’abril (2) i avui (7).

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM