Detingudes 6 persones més per la Vaga, una d’elles membre d’Endavant

Detingudes 6 persones més per la Vaga, una d’elles membre d’Endavant

Aquest migdia els Mossos d’Esquadra han iniciat dues operacions repressives a Tarragona i Barcelona. El balanç pel moment són sis persones detingudes, amb imputacions diverses de danys, desordres, lesions, coaccions i incendi.

 

A Tarragona, un dels detinguts és en Josep Maria, militant independentista d’Endavant (OSAN), a qui acusen de danys realitzats en un pàrquing de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Des d’Alerta Solidària volem mostrar el nostre suport als detinguts d’avui. Al marge de les acusacions que versen sobre aquests, no podem obviar que som immersos en una estratègia repressiva de gran abast que inclou la legitimació d’unes reformes normatives que degradaran encara més els nostres drets civils fonamentals com són el de manifestació i reunió.

 

Els quatre detinguts a Barcelona estan acusats dels alderulls ocorreguts al centre de la ciutat el dia de la Vaga General. I són ara mateix a la comissaria de Les Corts, on a partir de dos quarts de vuit hi ha convocada una concentració solidària. Aquesta enllaça amb la que s’ha fet ja a Sant Andreu, convocada fa dies, i que reclamava la retirada de càrrecs de les imputades en la Vaga General.

 

A Tarragona, dema al vespre hi haurà concentració a les portes de l’Ajuntament. Serà a les vuit del vespre. abans, a les nou del matí, davant dels jutjats.

 

Recordem que aquest diumenge, els grups de suport als presos (Dani, Isma i Javi), han convocat una manifestació a les sis de la tarda a la plaça Catalunya de Barcelona.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM