Manifestació aquest diumenge per la llibertat dels presos de la Vaga General

Manifestació aquest diumenge per la llibertat dels presos de la Vaga General

Convocada pels grups de suport als presos, Dani, Isma (de l’AEP) i del Javi, veí del Clot, així com pels grups afectats per les detencions i agressions policials.

 

Blog de suport al Dani i a l’Isma.

 Blog de suport al Javi del Clot.

 La manifestació està convocada a les sis de la tarda, amb sortida  a plaça Catalunya, de Barcelona.

 

Alerta Solidària dóna suport a la convocatòria, així com vam donar suport a la de dissabte passat organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona. Considerem que les persones empresonades estan servint de caps de turc d’una onada criminalitzadora que pretén justificar sense motius ni base real, les modificacions normatives anunciades per la Generalitat i el Ministeri d’Interior. Som davant l’adequació del sistema democràtic espanyol al nou panorama de contestació social provocada per la crisi. Una progressiva retallada de drets i llibertats que l’Estat necessita per tal de frenar la consolidació de la protesta i la vertebració de les alternatives polítiques a l’Estat capitalista actual.

La solidaritat amb totes les persones actualment encausades és la nostra millor arma per garantir els nostres drets civils, socials, laborals i nacionals del futur.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM