Tres empresonats, diversos en llibertat amb càrrecs i alguns encara a comissaria

Tres empresonats, diversos en llibertat amb càrrecs i alguns encara a comissaria

 

Després d’una llarga jornada, a les 2 de la matinda es clou la sessió a la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

 

A mitja tarda es filtrava l’ordre de la Fiscalia en cap de Catalunya de demanar màxima pressió contra els detinguts que encara quedaven a comissaria i a jutjats. D’aquí que la quinzena de detinguts han vist com a mesura que anaven declarant la fiscalia els demanava presó provisional. Era el mateix escenari de la darrera vaga general quan, a pressió dels mitjans de comunicació del sistema, com La Vanguardia, s’enviava a presó uns pocs caps de turc que en pocs dies, i ja fora de l’atenció mediàtica, quedaven en llibertat.

 

Ha arribat el torn per a dos estudiants, l’Ismael i el Daniel. I el jutge ha decretat presó preventiva. Ja són a la presó Model de Barcelona.

 

El mateix per a l’anarquista Javier. Ha estat traslladat dels jutajts amb direcció a Quatre Camins.

 

Pel contrari, i malgrat les pressions de fiscalia, a les dues de la matinada, han quedat en llibertat amb càrrecs els companys de Les Corts. Abans, els del Poblenou i els del Clot. A mitja tarda els de Palau.

 

Demà al matí, encara a comissaria, declararan tres companyes del Vendrell. I també, a Tarragona, en Santi, detingut aquesta tarda en la concentració de suport pels 7 detinguts d’ahir a la capita del Camp.

 

Alerta Solidària continua animant a secundar la concentració de demà, a les 10 del matí davant de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM