Josep Garganté condemnat a pagar 4.936€

Josep Garganté condemnat a pagar 4.936€

El grup de suport a Josep Garganté rebutja la condemna, ja que considera que estava dictada abans del judici.

 

Publicat a Llibertat.cat

 

El jutjat penal número 25 de Barcelona ha condemnat al sindicalista a Josep Garganté a pagar 4.936 €.  O sigui 2.310 de multa equivalents a 11 mesos de presó i 2.626 d’indemnització a TV3.


El grup de suport amb Josep Garganté rebutja totalment aquesta “sentència per injusta”. També remarca que  la jutgessa va escoltar tan poc a l’advocada defensora i al josep mateix que a la resolució va escriure que el Garganté és afiliat de la UGT, fet que ressalta que aquesta “sentència feia molt de temps que estava decidida, tal i com ja comentava Josep Garganté.

En el judici celebrat el passat 23 de febrer, Garganté va denunciar davant el tribunal una represàlia per la seva activitat sindical.

Campanya de Solidaritat


Segosn comenta el Grup de Suport, companys de Garganté de la feina, de Nou Barris, de Gràcia i d’Horta estan pensant realitzar actes per poder finançar la multa econòmica. Remarquen que qualsevol altre acte que “voleu que anunciem, podeu escriure a garganteabsolucio@gmail.com“.

També recordem que el numero de compte (1491 0001 26 0010010209)  utilitzem i que, pel moment, el que s’ha rebut ha estat per finançar cartells.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM