Contra les retallades i la corrupció, no ens aturaran!

Contra les retallades i la corrupció, no ens aturaran!

El president de la Generalitat Valenciana ha visitat aquest matí la ciutat de Gandia per inaugurar el nou edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes i ha estat rebut amb l’escridassada de centenars de persones. Una concentració de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Safor-Valldigna, els sindicats de l’ensenyament i alguns dels extreballadors de Gandia Televisió ha rebut amb xiulets el president i el seu sèquit, entre els quals es trobaven la consellera d’Educació i tota la plana major de l’Ajuntament de Gandia.

Però, mentre centenars de persones es concentraven a l’exterior de l’edifici amb pancartes contràries a les retallades que ha anunciat el Govern valencià, la policia local actuava en contra d’alguns dels estudiants de l’Escola que hi havia a l’interior. En concret, ha retingut, identificat i escorcollat un militant de l’esquerra independentista que es disposava a participar de la protesta. I també ha identificat un altre estudiant que pretenia sumar-se a la protesta amb una pancarta.L’actuació de la policia, en aquest cas, s’ha dirigit expressament en contra de persones conegudes a la ciutat per la seua implicació en els moviments socials i reivindicatius, amb l’únic objectiu d’intimidar i impedir que excerciren lliurement el seu dret a la protesta.

D’avant d’aquesta actuació, des d’Endavant:
·volem expressar tota la solidaritat i suport amb les persones afectades alhora que expressem l’agraïment a la resta de companys i professorat del centre que han estat al costat dels represaliats en tot moment.

·denunciem les tàctiques repressives i propagandístiques que volen silenciar les veus de descontent el poble treballador (cal recordar que durant la nit els serveis de neteja municipal havien tapat les pintades en contra de les retallades que hi havia al costat del centre)

·ens refermem en el nostre compromís de continuar la lluitant contra l’agressió més grans que pateixen els treballadors i treballadores des del franquisme.

La repressió no ens aturarà.
La lluita és l’únic camí.

Endavant (OSAN)
València, 6 de febrer de 2011

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM