Contra la repressió del civisme, acte a Tortosa

Contra la repressió del civisme, acte a Tortosa

Amb el lema directe de “CONTRA LA REPRESSIÓ, MÉS ACCIÓ! Les multes no ens faran callar!“, l’assemblea de Maulets de les Terres de l’Ebre, enceta una campanya contra l’abús sistemàtic que tant aquesta organització com el mateix Casal de Tortosa estan patint. Sancions administratives a dit, sovint sense més proves que les declaracions d’agents de la policia municipal i que són contradictòries amb les versions de les persones imputades, pretenen ofegar econòmicament l’empenta de l’Esquerra Independentista a les comarques del Sud del Principat.


Com es recorda des de Maulets, en els darrers anys, aquest abús, només a Tortosa, ha suposat més de 4.000 €.


Però alhora, cal tenir present les traves administratives, tant a Tortosa com a Amposta, per accedir a locals municipals per realitzar actes polítics, socials i culturals.

 

Maulets, des de Tortosa, afirma : “Entenem que això es fa per reprimir i ofegar econòmicament qualsevol tipus de crítica, i és part de la guerra particular del nostre alcalde cacic, que no pot permetre que ningú li porte la contrària.”

 

La jornada de dissabte comptarà amb una xerrada antirepressiva a càrrec de la portaveu nacional d’Alerta Solidària, Maria Josep Martínez. Començarà a les vuit del vespre i en acabat, a dos quarts de deu, tindrà lloc, al mateix Casal, un sopar popular.


Finalment, cap a les onze de la nit, en Josep Romeu (www.josepromeu.cat), cantautor revolucionari de Tarragona, clourà la jornada.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM