Marxa de suport a les preses polítiques de Picassent.

Marxa de suport a les preses polítiques de Picassent.

 Un cop més, la solidaritat es fa present a les nostres terres i llançarà un crit ben fort el próxim 3 de març en favor de les preses polítiques en una marxa a Picassent. Aquesta jornada, convocada pel Grup de Suport als Presos de l’Horta, vol recordar la presència a Picassent de presos polítics catalans empresonats per l’Estat per la seva solidaritat amb el poble basc, i exigir per a ells, com al conjunt del col·lectiu de Presos i Preses Polítiques Basques el final de la dispersió, la millora de les condicions de vida a les presons i el reconeixement del seu estatus de preses polítiques.

Any rere any, veiem com l'engranatge repressiu es fa més fort, les presons cada vegada acullen a més gent i el sistema judicial allarga els braços cap a la il·legalització de tota disidència política. En aquest marc de repressió que viu el nostre poble, no hem d'oblidar la nostra tasca solidària de denúncia cap a tota injustícia que es comet a les nostres terres. Les presons de l'Estat, són una mostra del tarannà democràtic que els successius governs espanyols intenten imposar, on la dispersió de les preses polítiques respon a interessos i métodes que van més enllà del propi sistema penitenciari. La nostra resposta cap a aquestes contínues agressions sempre ha de ser de recolzament. Tant la repressió espanyola com la francesa, tenen clars objectius polítics on entren en joc les nostres llibertats com a poble. Fer front al que entenem com una comuna agressió cap als drets bàsics dels pobles que busquen la independència, passa per denunciar els mecanismes comuns de repressió: el paper de la policia, el sistema judicial i el sistema penitenciari.

 

Active Image

Per tot açò, donem recolzament al Grup de Suport als Presos de l’Horta, en la convocatòria a la Marxa en suport als i les preses polítiques que tindrà lloc el proper 3 de març, des de l'estació de RENFE de Benifaió fins el Centre Penitenciari de Picassent, on després es realitzarà un dinar i un concert solidari prop de la presó.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM