Silenci mediàtic sobre el cas 4F

Silenci mediàtic sobre el cas 4F

El 4F és un dels més polèmics casos de corrupció policial, judicial i governamental que ha viscut la ciutat de Barcelona en els darrers anys. Un dels casos de corrupció mès greus de Barcelona. En Rodrigo continua a la presó, quatre persones més hi ha hagut de complir condemnes i una d’elles, la Patri, es va treure la vida.

Un cas sinistre, que comença a trontollar en saber-se que les úniques proves de càrrec, els testimonis de dos policies de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Víctor Bayona (24.751) i Bakari Samyang (24.738) han estat condemnats per tortura, denúncia falsa i simulació de delicte.

 

És el cas 4F. Va ser el 4 de febrer del 2006. A Barcelona es celebraven unes jornades contra la tortura i la impunitat policial. I la macabra història de la ciutat, guanyava un dels seus capítols més foscos.

 

Els mitjans de comunicació no han parlat del cas, han difós sistemàticament la versió policial, amparada per l’Ajuntament de Barcelona i malgrat la manifestació que recorregué el centre de la ciutat el passat dissabte, segueixen obviant un cas que es sosté sense cap mena de credibilitat. En Rodigro encara és a la presó.

 

Vegeu aquí el vídeo editat sobre la manifestació “Desmontatge 4F”:

http://www.youtube.com/watch?v=VjVxOCmICUQ

 

Vegue aquí la web de la campanya:

http://www.desmontaje4f.org/CA/

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM