Entrevista al portaveu de Maulets, publicada al Diari de Balears, en denúncia dels seguiments polítics

Entrevista al portaveu de Maulets, publicada al Diari de Balears, en denúncia dels seguiments polítics

Diumenge, el Diari de Balears va publicar l’entrevista al portaveu de Maulets de Mallorca, Marc Garcia. Es feia ressò de la denúncia interposada als Jutjats en contra de la Policia Nacional pels seguiments que ha estat patint els darrers dies.


Amb claredat i convenciment, en Marc assegura que li fa respecte saber-se seguit per agents del cos policial espanyol però que aquest augment de la repressió es deu a que “estam fent una bona feina”. En Marc és un dels condemnats arran del cas “9 de Palma”, on l’entitat espanyolista Círculo Balear va denunciar diversos independentistes per amenaces, realitzades en el decurs d’una manifestació en contra de la repressió. En Marc es queixa, el món al revés: van ser ells qui provocaven i nosaltres els jutjats i condemnats. El mateix succeeix quan es preguntat per les pintades: detencions contra maulets i multes. En canvi, res de res contra els feixistes que cada setmana ataquen el Casal independentista de la ciutat.


Amb fotografies i anotacions de la matrícula dels assetjadors, la setmana passada es va interposar una denúncia als jutjats de Palma. Un cotxe sense logotipar, que sovint es troba aparcat a la comissaria de la Policia Nacional.

 

Web amb la entrevista a Marc Garcia:

http://dbalears.cat/actualitat/balears/fa-un-poc-de-por-que-la-policia-em-segueixi-no-passa-cada-dia.html

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM