Seguiments policials al portaveu de Maulets de Palma

Seguiments policials al portaveu de Maulets de Palma

Des d’Alerta Solidària volem fer ressó d’un nou cas d’assetjament a una persona militant. Aquest cop de l’organització juvenil i revolucionària Maulets:


Des de l’assemblea de Palma de Maulets, volem denunciar el fet de que un dels nostres militants, Marc Garcia-Delgado, portaveu habitual de l’assemblea i encausat com a part dels 9 de Palma, ha patit seguiments que atribuïm a membres dels cossos policials. Aquests inclouen un dispositiu de vigilància davant del seu domicili, a Palma, i també seguiments a peu pels carrers de ciutat.

 
L’objectiu d’aquestes activitats, prou visibles ja que foren detectades per la família del nostre company, no és altre que el d’atemorir al jovent independentista i revolucionari de Palma, neutralitzant així la feina política que realitzam a la nostra ciutat. Si bé l’informe policial del cas dels nou de Palma, ja reconeix un especial interès per part de la policia espanyola de vigilar d’aprop totes les activitats realitzades per Maulets, mitjançant agents de la seva Brigada de Información, aquests seguiments suposen un nou salt qualitatiu en la política del terror que segueixen les forces d’ocupació espanyoles a la nostra illa. 

Dit això, prendrem mesures per denunciar el seguiment policial. Maulets volem deixar clar, una vegada més, que la repressió no ens aturarà, que ni seguiments policials ni processos judicials seran suficients per acabar amb la nostra il·lusió i el nostre compromís. Seguirem, com els darrers anys, fent política juvenil a la nostra ciutat en clau independentista i socialista, i ho farem amb el convenciment de que la lluita és l’únic camí. 

Prou repressió al jovent en lluita! 

Palma, Mallorca, Països Catalans, 7 de novembre de 2011

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM