Els Mossos desallotgen el que havia de ser el nou Casal Popular de Joves de Lleida

Els Mossos desallotgen el que havia de ser el nou Casal Popular de Joves de Lleida

Aquest dissabte 29 d’octubre un grup de joves de Lleida han estat desallotjats de l’edifici situat al carrer Prat de la Riba 87, en el qual es pretenia crear un Casal Popular de Joves al servei del jovent i tota la ciutadania de Lleida.


A les 11h del matí una vintena de joves s’han concentrat davant de l’edifici, abandonat durant anys, per tal de donar suport a l’alliberament de l’espai; mentre s’estava procedint a l’obertura han aparegut diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana que amb el suport d’una dotació de bombers, han procedit al desallotjament del Casal Popular de Joves de Lleida.


Després d’identificar algun dels joves presents a la concentració de suport, han procedit a identificar les persones que estaven a l’interior de l’edifici, deixant-les en llibertat posteriorment tot i que amb l’obligació de comparèixer demà al matí a la comissaria de Mossos d’Esquadra.

Entenem que aquesta és una nova agressió a les iniciatives del jovent de la ciutat per part dels cossos repressius, al servei de les ordres d’especuladors i dels poderosos de la nostra ciutat. Des de l’Assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida volem denunciar la situació viscuda aquest matí, que ha suposat el fre a una iniciativa popular del jovent de la ciutat per tal de crear un espai que permetés al jovent lleidatà donar resposta a la manca d’espais lliures per poder viure la cultura d’una forma activa i al marge dels interessos especulatius i mercantils pels quals es troba sotmesa la nostra societat.

Després d’aquests successos, des de l’Assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida ens reafirmem en la necessitat de construir aquest espai de trobada de joves, associacions i moviments socials on poder exercir lliurement els nostres somnis des d’una perspectiva anticapitalista, assembleària i autogestionada. És per això que animem a la població lleidatana a participar d’aquest projecte i a estar atents a les novetats que puguin anar sorgint.

La repressió no ens aturarà, el jovent construïm els nostres espais!

Assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida
casalpopulardejoves.blogspot.com
cpjlleida@gmail.com

Fotografies dels fets
Vídeos dels fets
Carta oberta als veïns i les veïnes de Lleida

Lleida, 29 d’octubre de 2011

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM