Vist per sentència el judici contra un regidor de PxC de Gramenet del Besòs

Vist per sentència el judici contra un regidor de PxC de Gramenet del Besòs

Dos membres de Gent de Gramenet, l’Aitor i en David, han dut avui a judici al portaveu de Plataforma per Catalunya, Juan Gómez Montero. L’acusasció per faltes d’insults, injúries i amenaces. La vista s’ha celebrat al Jutjat d’Instrucció número 1 de Gramenet del Besòs i ha quedat vist per sentència en poc més de trenta minuts.


La defensa del partit xenòfob ha estat a l’atac, carregant contra la formació Gent de Gramenet i en especial contra el regidor independentista Aitor Blanc. Amb versions contradictòries, i amb testimonis per les dues bandes, han intervingut un apoderat de PxC i actual regidor per aquesta formació i per l’altra costat, un apoderat d’Esquerra Unida i Alternativa. l’acusació ha formalitzat la demanda en una pena-multa de 30 dies a raó de 10 € diaris. La sentència però trigarà encara un parell de setmanes.


A les portes dels jutjats, i convocats per la Comissió Antifeixista 27 de Gener, unes quaranta persones han mostrat el seu suport als membres de Gent de Gramenet.


Els fets jutjats, donats a conèixer en aquest comunicat, van succeir el dia de les eleccions municipals, quan l’ara acusat, regidor i portaveu de PxC, va atansar-se als apoderats de Gent per Gramenet i els va insultar i amenaçar.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM