Nova denúncia amb PxC com a protagonista, ara a Gramenet del Besòs

Nova denúncia amb PxC com a protagonista, ara a Gramenet del Besòs

Dues persones apoderades de Gent de Gramenet van denunciar haver estat amenaçades per membres de PxC el passat 22 de maig durant el transcurs de la jornada electoral.

Reproducció de la nota emesa per Gent de Gramenet

 

Segons la denúncia, ubicats a la porta de l’escola, mentre els dos membres de Gent de Gramenet feien les tasques d’apoderats a l’Escola Sant Just de Santa Coloma de Gramenet, membres de PxC encapçalades per Juan Gómez Montero, número 2 de la llista electoral i, actualment, portaveu del Grup Municipal, va sortir amb actitud agressiva i amenaçadora tot buscant als membres de Gent de Gramenet al crit de “dónde estan los niños de Gent”. Duent a terme diferent tipus d’amenaces, els dos companys van entrar al col·legi municipal tornant a ser increpats.

Un cop, més tard, es va poder identificar a la persona i és quan els dos joves van formalitzar la corresponent denúncia a la comissaria de la Policia Municipal que s’ha traduït en judici de faltes sobre “Injúries, insult o amenaça funció”, la vista del qual es cel·lebrara el proper dijous 27 d’octubre a les 10.15h al Jutjat d’Instrucció número 1 de Santa Coloma de Gramenet (Passeig Salzareda, 18, 2a planta).

Des de Gent de Gramenet donem tot el suport als dos companys per voler mostrar un pas endavant contra la impunitat, denunciant els fets ocorreguts el día de les eleccions. Tanmateix fem una crida als veïns i veïnes de Santa Coloma a assistir als jutjats el mateix dia 27 a les 9.45h per tal de donar suport als denunciants i mostrar tot el rebuig a les amenaces provinents de membres de formacions xenòfobes.

Gent de Gramenet

www.gentdegramenet.cat

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM