Dos detinguts després de la manifestació antifeixista convocada a Barcelona

Dos detinguts després de la manifestació antifeixista convocada a Barcelona

Els mossos d’esquadra han detingut dos manifestants després de la manifestació antifeixista contra un acte de Plataforme per Catalunya. Els acusen d’atemptat contra l’autoritat. A més, han retingut una cinquantena de persones identificant-les una a una.

Aquest mati mig miler de persones s’han manifestat pel centre de Barcelona en contra de l’acte convocat per PxC a la Plaça Sant Jaume.

La conselleria d’interior ha mobilitzat un centenars d’agents anti-avalots, una trentena d’agents no uniformats i una vintena de furgones se pels voltants de la Plaça Sant Jaume creant un cordó que hi impedia l’accés. Tanmateix, tot i la brutal presència policials les manifestants han continuat protestant i mostrant el seu rebuig en vers la convocatòria racista de PxC cridant consignes de “cap persona ésil·legal”, pels voltant dels carrers que hi donen accés.

Aquesta tarda, la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme, formada per diverses entitats, han convocat una manifestació a la plaça Sant Jaume per protestar contra l’acte que Josep Anglada ha fet aquest migdia.

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM