Un conseller del PSC de Barcelona, jutjat ahir per agredir un membre de la CUP

Un conseller del PSC de Barcelona, jutjat ahir per agredir un membre de la CUP

La Fiscalia ha demanat 40 dies de multa a raó de 6 euros diaris més una indemnització de 280 euros. Per la seva banda l’acusació particular ha demanat 10 dies d’arrest domiciliari més una indemnització de 280 euros. El militant de la CUP de Barcelona a Nou Barris va patir lesions que van trigar 7 dies en curar.

Notícia publicada a Llibertat.cat

 

Ahir al matí, 6 de setembre, es va celebrar el judici de faltes contra Mario García Gómez, militant del PSC-PSOE i actual conseller de Nou Barris Nou Barris per haver agredit a dos companys de la Trobada Alternativa i de la CUP.

 

Durant la vista, la fiscalia i l’acusació particular han considerat provat que el militant de la CUP de Nou Barris fou agredit per l’actual conseller del districte. Per la seva banda, la defensa considera que hi ha contradiccions sobre la denúncia i demana l’absolució.


En el context de l’última nit d’encartellada de la darrera campanya electoral municipal, les joventuts del PSC-PSOE intentaren impedir que el militant agredit encartelles un piló, i després de començar una discussió sobre el dret a encartellar al mencionat piló i per les polítiques conservadores que han desenvolupat el PSC-PSOE a partir del 1979 des de l’antic consistori governat per aques partit, va començar l’agressió amb el resultat de dues persones de la Trobada Alternativa i de la CUP de Nou Barris havent de ser ateses al CAP de la Guineueta.


Amb aquest judici, la CUP de Barcelona  vol demostrar al PSC-PSOE que no tindran impunitat en les seves actituds xulesca, prepotents i violentes.


La CUP considera que res ha estat més violent al llarg d’aquestes dècades que el seu exercici del poder, completament contrari a les necessitats de la majoria social treballadora barcelonina.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM