Sopar popular a Mataró front la repressió política i la censura

Sopar popular a Mataró front la repressió política i la censura

L’assemblea de Maulets organitza aquest dimecres una fideuà popular per recaptar fons per les despeses jurídiques a què ha de fer front, de nou, contra la repressió administrativa de l’Ajuntament. 


Un nou acte de rebel·lia a la capital del Maresme enllaça a la perfecció el que han estat les picabaralles polítiques entre Maulets amb el darrer govern municipal i el que s’ha constituït fa poc. Abans amb el PSC al cadpavant de l’Ajuntament i ara amb CiU. La repressió administrativa ha dut una pluja de multes polítiques contra militants de l’Esquerra Independentista i ara també greus dificultats per obtenir permisos per organitzar jornades d’oci alternatiu durant les festes majors de la ciutat, les Santes.

L’any passat, diversos mitjans locals es van fer resó del pobre programa de festes oficial tot felicitant el cartell alternatiu de Maulets. La resposta de l’Ajuntament va ser ràpida i va donar cos a una multa política contra un dels militants més coneguts de la comarca i ara regidor de la CUP. Es tractava de castigar dur, amb una forta sanció de 1.501 €, la gosadia d’haver ofert un programa alternatiu. Un cop fetes les oportunes al·legacions, l’Ajuntament s’ha fet tossut i reclama el pagament.

Més espectacular va ser la pluja de fins a 15 sancions, de 900 € cadascuna, contra diverses persones que l’agost passat van concentrar-se a les portes de la comissaria reclamant la llibertat de l’Eudald d’Argentona. Actualment Alerta Solidària prepara els recursos al contenciós-administratiu per l’abús claríssim que l’Ajuntament exercita en ser part i jutge d’aquests processos de multes sense fonament.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM