Tortosa respon a una nova multa política imposada per Interior

Tortosa respon a una nova multa política imposada per Interior

Com va anunciar Felip Puig després de la manifestació del 1r de Maig que va transcórrer Barcelona i que va acabar amb fortes càrregues policials, l’estratègia de l’assetjament contra les mobilitzacions populars té un nou capítol a Tortosa. A Barcelona, una multa contra IAC, Co-Bas i la COS. Ara a Tortosa contra el Casal.


Disposat a anar més enllà de la llei, el departament d’Interior, intenta ara colpejar sense porres, per la via administrativa a les butxaques, del Casal Popular Panxampla de Tortosa. Aquesta entitat ja ha estat objectiu de la pluja de sancions econòmiques per part de l’Ajuntament de la ciutat, moltes d’elles amb fortes irregularitats. Ara però, qui ataca és la conselleria de Felip Puig, que pretén criminalitzar i castigar el Casal per la mobilització del dia de la Vaga General. Manifestació que va seguir espontàniament les convocades aquell dia pels sindicats USOC, CCOO i UGT. 

Dimarts vinent, el Casal Popular Panxampla donarà a conèixer en roda de premsa el contingut de la sanció, la valoració del Casal i la resposta popular a la mateixa. Serà a la biblioteca Marcel·lí Domingo i es llegirà un text que també signaran els sindicats i entitats USTEC, CATAC, UNIÓ DE PAGESOS, COS, Maulets, PCPC, així com persones que van participar en la manifestació espontània del passat 29 de setembre i hi donen suport, a les quals es convoca a assistir.

Des d’Alerta Solidària, en contacte amb el Casal Popular Panxampla de Tortosa per aquest i altres casos de repressió política, expressem la nostra repulsa a aquest nou intent de censurar políticament i per la via de la multa, les mobilitzacions populars de la classe treballadora així com la persecució que pateix el Casal de Tortosa, entitat que preocupa des de fa temps als poders cacics locals per la enorme quantitat de feina que està fent.


Roda de premsa: Dimarts vinent, dia 14 de juny,

a les sis de la tarda, a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

 

Vegeu més informació a la plana web del Casal Popular Panxampla.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM