L’Àlvar, membre del SEPC Mallorca, condemnat “por su deber independentista”

L’Àlvar, membre del SEPC Mallorca, condemnat “por su deber independentista”

Amb una condemna de 6 dies de localització permanent i 235 € per a la Universitat de les Illes Balears, el Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Palma, conclou que l’Àlvar, membre del SEPC i Maulets, és l’autor d’una pintada on s’hi deia: “29-S VAGA GENERAL pels nostres drets socials i nacionals”.


Com recull la sentència, l’Àlvar va reivindicar la seva militància revolucionària i així, “manifiesta que se encontraba allí a las dos de la mañana para cumplir con su deber de independentista”. Agents de seguretat i membres del Cuerpo Nacional de Policia van detenir l’activista la nit de la Vaga General del 29 de setembre.


L’Àlvar ha quedat absolt d’una altra acusació que la Universitat intentava carregar-li: la de sabotejar diferents panys amb silicona. D’aquesta delicte de danys n’ha quedat absolt però no de la falta de deslluiment de béns immobles.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Alerta Solidària, i Maulets i estudien la resposta a la condemna i vol denunciar el seu caràcter polític, per l’intent fracassat de resoldre per la via de la repressió el que és inevitable: la confrontació social entre la classe treballadora del país i els privilegis i privilegiats que l’Estat espanyol ampara.

 

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i Alerta Solidària expressem de nou el nostre absolut suport al company represaliat de qui destaquem la coherència i actitud coherent amb l’ideari revolucionari de l’Esquerra Independentista.

 

Estem convençudes que l’extensió de l’Esquerra Independentista a l’Illa és un fet evident i imparable.

 

La repressió no ens aturarà!

Cap a una nova Vaga General… Visca la Terra!

 

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

Alerta Solidària

19 de maig de 2011

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM