Judici a València el divendres contra els moviments socials

Judici a València el divendres contra els moviments socials

valencia_maig2

El proper divendres dia 20 a les 10:50 hores han estat citades 5 persones a un judici de faltes al jutjat d’instrucció número 12 de València, a  la ciutat de la justícia.
Aquestes persones participaren a la perolada convocada el passat dijous dia 12 per la Plataforma pels Drets Socials de València contra les retallades socials que tingué lloc davant del Banc d’Espanya. En acabar la protesta, un grup de policies nacionals s’aproparen per identificar a les ara encausades, acusades de manera genèrica de llençar un coet, de fer pintades (i intentar-ho) i de falta de respecte a l’autoritat.

Una vegada més, es fa patent l’intent de tallar de socarrel i criminalitzar les mobilitzacions socials que, de manera massiva, s’estan produint aquests dies a les nostres comarques. Aquest és un acte més de repressió dirigit a introduir la por i assenyalar de manera arbitrària a totes aquelles veus que estan eixint al carrer, veus que critiquen les conseqüències de la crisi capitalista i que aposten per un nou marc social de present i futur.

De igual manera que ens unim per a cridar en contra de les retallades socials, ho hem de fer ara per solidaritzar-nos amb les persones que han estat citades als jutjats. Hem de ser conscients que són les nostres veus i les nostres ànsies de lluita les que s’asseuran a la banqueta de les acusades.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM