Impunitat feixista i repressió contra l’independentista a Palma

Impunitat feixista i repressió contra l’independentista a Palma

L’assemblea de Palma de Maulets ha manifestat novament el seu suport cap al Casal Popular Voltor Negre (situat al Carrer Eivissa d’aquesta ciutat) davant els recents atacs per part de grupúscles feixistes, en forma de pintades a la seva façana i diverses parets del barri.

Aquesta vegada però, a la impunitat amb què actuen els feixistes, des de Maulets denuncien la actitud còmplice de l’Ajuntament de Palma, que no només permet aquests atacs, sinó que aquests dies envia membres de la Policia Local a identificar i retenir membres de la nostra organització quan tapen pintades racistes i xenòfobes al barri del Fortí, davant el Casal.

Dóna la impressió de que per alguns, que joves disposin d’un espai des d’on organitzar-se i dur a terme tot tipus d’activitats, és una vertadera amenaça. Es tracta dels mateixos que es dediquen a pintar les parets de la nostra ciutat amb el seu missatge racista i feixista en forma de simbologia neonazi. I des de l’Ajuntament, o es mira cap a una altra banda o s’actua contra l’independentisme.

Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, anuncia que redoblaran la seva activitat i esforç en mantenir Palma neta de missatges feixistes, i que espais com el Voltor Negre compten amb tot el seu suport. Exigeixen que s’acabi la impunitat amb la que actuen aquests grupuscles feixistes, refugi de l’espanyolisme més ranci, el mateix que fa 18 anys assassinà el company Guillem Agulló.

“No es pot tolerar que mentre aquests personatges amenacen i ataquen amb la complicitat de les autoritats, la Policia Local els hi faciliti la tasca actuant contra el jovent independentista organitzat. Prou impunitat: fora feixistes dels nostres barris!”

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM