L'Ajuntament de Tortosa imposa una multa política amb una acta falsejada

L'Ajuntament de Tortosa imposa una multa política amb una acta falsejada

Dos agents de la policia local de Tortosa van presentar a l’Ajuntament una acta on figuraven les dades de Laia, veïna de Roquetes i coneguda militant independentista de Maulets de les Terres de l’Ebre, a qui acusaven d’haver colocat cartells d’aquesta organització a la via pública. La sancionada, que no era a la ciutat el dia en que els agents asseguren en l’acta haver-la identificat, ha presentat un recurs on posa de manifest la seva sorpresa i preocupació. En l’escrit presentat a l’Ajuntament, assegura sentir preocupació per “la lleugeresa amb que la policia d’aquesta ciutat es permet aixecar actes policials, imputant a persones sense haver estat identificades”.


La sanció és un intent més de l’Ajuntament per posar fre a l’expansió de l’Esquerra Independentista a la comarca, que compta ja amb un consolidat Casal Popular a Tortosa, objecte també reiteradament de sancions polítiques en contra de la seva activitat.

Per a Laia, com expressa en l’escrit dirigit a l’Ajuntament, “en l’intent de trobar una explicació a aquesta situació absurda només puc trobar raons de caràcter repressiu polític pel fet de ser independentista”.

L’Ajuntament de Tortosa, a pocs dies de les eleccions, entoma així una nova patata calenta. Caldrà veure com respon.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM