Mobilitzacions arreu del País que acaben amb detencions i càrregues a Barcelona

Mobilitzacions arreu del País que acaben amb detencions i càrregues a Barcelona

Les mobilitzacions del Primer de maig, centrades en la lluita contra les retallades socials, en les que participava l’Esquerra Independentista encapçalada per la Coordinadora Obrera Sindical, s’han saldat sense incidents a excepció de la manifestació de Barcelona, que acabat amb vàries persones detingudes i importants càrregues per part dels Mossos d’Esquadra.

La manifestació convocada per diversos col·lectius i organitzacions, entre elles l’Esquerra Independentista de Barcelona, ha concentrat els incidents de les mobilitzacions del Primer de Maig. Segons les últimes confirmacions fins a 14 persones podrien estar ara mateix detingudes tot hi que de moment els Mossos continuen negant informació al Col·legi d’Advocats i Advocades.

Alhora, desenes de persones han estat contusionades per les diverses càrregues dels Mossos d’Esquadra. Segons infromen diversos mitjans de comunicació, les persones detingudes estarien acusades de desordres públics i danys.

Per altra banda, diverses participants a la manifestació han estat retingudes i identificades per agents dels Mossos d’Esquadra, com un grup de persones retingudes durant més de 40 minuts al voltant de l’Hospital Clínic.

Esperant poder aportar noves dades respecte als esdeveniments de Barcelona, des d’Alerta Solidària i la Coordinadora Obrera Sindical donem tot el nostre suport a les persones detingudes i animem a tota la resta a donar-los suport.

 

La lluita és l’únic camí!

 

Alerta Solidària i Coordinadora Obrera Sindical

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM