Concentració solidària amb en Jordi, independentista tarragoní que serà jutjat demà

Concentració solidària amb en Jordi, independentista tarragoní que serà jutjat demà

 

La concentració d’aquest vespre, a les set, davant de l’Ajuntament de Tarragona pretén evidenciar, més enllà del suport necessari cap al company represaliat, la indignació d’una part dels habitants de la ciutat vers la seva policia local, de qui n’estan fartes per episodis continuats d’abusos: prepotència, vexacions i sovint detencions sense fonament que acaben en processos com el que demà ha d’afrontar en Jordi. 

El veí de Tarragona, independentista revolucionari, militant d’Endavant (OSAN), serà acusat d’agredir un policia local, petició que eleva fins a dos anys i mig de presó la condemna que l’amenaça d’ençà que el 18 de juny del 2010 fou ell agredit per la Guàrdia Urbana. Un joc de mentides i ratificacions corporatives entre agents policials ha fet que demà es produeixi de nou un disbarat al que la justícia espanyola ja ens té acostumades.

Aquest vespre, la dignitat es plantarà davant l’Ajuntament de Tarragona, en suport al Jordi Romeu i per denunciar els abusos de poder de la policia local. Podeu visitar el blog de la campanya clicant aquí.


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM