Calçotada solidària amb l'Òscar d'El Prat

Calçotada solidària amb l'Òscar d'El Prat

 

Condemnat a un any i un mes de presó, l’Òscar, conegut militant revolucionari d’El Prat de Llobregat afronta la despesa del judici així com la indemnització a el mosso d’Esquadra que la justícia espanyola diu que va agredir.

Alerta Solidària us anima a degustar una bona calçotada i exercir un cop més la solidaritat amb el company Òscar.

Es tracta d’un cas que es remunta al 2007, en el marc de les manifestacions per la llibertat d’expressió i mobilització que van aconseguir frenar, tot i que no aturar del tot, l’ús abusiu del tancament i segrets de manifestacions per part dels Mossos d’Esquadra. L’Òscar arribava a la manifestació quan un agent el va reconèixer d’altres mobilitzacions al Baix Llobregat i va anar a aturar-lo tot increpant-lo. En pocs segons, l’Òscar ja era al terra amb dos policies a sobre. Se’l van endur detingut i el van acusar d’atemptat a l’autoritat. De res va servir en el judici aportar testimonis i remarcar la vella “amistat” que hi havia entre l’acusat i l’agressor. Un cop més, el revolucionari va ser condemnat per la justícia espanyola.

Des d’El Prat de Llobregat, s’organitza solidàriament aquesta calçotada, per donar suport a l’Òscar i recollir fons per afrontar les despeses de tot el procés. Pel moment, l’Òscar no haurà d’entrar a la presó tot i que li queda pendent l’amenaça de fer-se efectiva la condemna d’un any i un mes en qualsevol moment que pugui tornar a ser detingut.

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM