L'Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana retiren la querella contra Vilaweb

L'Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana retiren la querella contra Vilaweb

L’Ajuntament de Barcelona i el cap de la guàrdia urbana de Barcelona han retirat la querella contra Vilaweb pel cas Vilaró acceptant així que el cas l’estudiï el Consell de la Informació del Col·legi de Periodistes.

Article publicat a  Llibertat.cat

Segons ha anunciat el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Josep Maria Martí, durant l’acte de solidaritat amb el diari digital, l’acord entre el diari  i Vilaró s’ha produït a última hora d’aquest dimecres a la tarda quan l’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana han decidit retirar la querella presentada contra Vilaweb per les informacions publicades sobre el cas Vilaró l’any 2008.

En aquest sentit, l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana han retirat la querella i han acceptat que sigui el Consell de la Informació de Catalunya qui estudiï la seva reclamació.

La mediació de Martí entre les dues parts, que s’ha concretat en converses al llarg d’avui, ha evitat que el cas es resolgui per via judicial. Segons Vilaweb, no rectificarà pel tractament informatiu que va fer del cas i el Consell de la Informació del Col·legi dictaminarà si hi va haver mala praxi informativa.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM