Vist per sentència el darrer judici contra el SEPC

Vist per sentència el darrer judici contra el SEPC

Aquest matí ha tingut lloc el judici contra un militant del SEPC que va participar en un piquet d’estudiants durant la Vaga General del 29 de setembre. A la vista han comparegut els dos agents de seguretat que van detenir l’independentista a més d’un agent de la policia local que se’l va endur a comissaria.

“Sóc independentista i revolucionari, era dia de Vaga General i jo era on havia d’estar”

El judici s’ha celebrat amb una concentració de suport a les portes dels jutjats, convocada pel SEPC i Alerta Solidària. És la tercera en el que portem d’any, després de les dues realitzades per les declaracions d’en David i en Guillem, militants d’Endavant i represaliats per la manifestació de la Diada.

L’Àlvar ha refusat els interrogatoris de les parts acusadores i del mateix jutge i s’ha limitat a afirmar que com a independentista i revolucionari, el dia de la Vaga era on havia de ser. A més, ha explicat que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans treballa per assolir la independència i el socialisme a l’Illa i a la resta de la nació. El jutge, un cop escoltada aquesta darrera intervenció, ha clos la vista per dictar sentència en els propers dies.

La fiscalia ha sol·licitat una condemna de 6 dies de localització permanent així com 475 € en concepte de danys per compensar la Universitat de les Illes Balears per la neteja de pintades i per la reposició dels panys que en aquella jornada de lluita van aparèixer farcits de silicona.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM